Moderne dansk landbrug på Tuse Næs

Avdebogård er et moderne dansk landbrug beliggende på Tuse Næs ved Holbæk i det nordvestlige Sjælland. Vi er stolte af at være en del af det landbrugssamfund, der trives i denne smukke del af Danmark. Vores landbrug er dedikeret til at levere kvalitetsprodukter og bidrage til fødevareforsyningen i regionen.

Vi har et dedikeret og erfarent team af landmænd og medarbejdere, der tager sig af alle aspekter af griseproduktionen. Fra avl og opdræt til fodring og pleje, har vi fokus på at sikre optimal vækst og sundhed for vores grise.

Vores landbrug er også engageret i bæredygtighed og økologi. Vi implementerer metoder til at minimere miljøpåvirkningen og ressourceforbrug. Vi stræber efter at sikre, at vores aktiviteter er i overensstemmelse med principperne om bæredygtig landbrugsdrift og bevarelse af naturen omkring os.  

Visionen
At være en attraktiv og bæredygtig virksomhed med fokus på fremtidige efterspurgte fødevarer.

Mission
At skabe en god arbejdsplads hvor der skabes en god stabilitet i fastholdelse af de gode og kompetente medarbejdere.

Værdier
– Vil udvikle og ikke afvikle – positiv tilgang til udfordringer – søger nye udfordringer og udvidelse af virksomheden

– Troværdighed – viser økonomisk og mental overskud – nysgerrighed

Læs mere om os og vores bæredygtige landbrug (PDF)

Avdebogård er et moderne dansk landbrug beliggende på Tuse Næs ved Holbæk i det nordvestlige Sjælland.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer regelmæssigt vores Facebook-side med de seneste nyheder, jobmuligheder og begivenheder i vores virksomhed. Følg os på Facebook for at være opdateret og deltage i vores online fællesskab. 

Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.